Välkommen till Transcover – Europas ledande tillverkare av kapellsystem.

Transcover är den största tillverkaren av kapellsystem för tunga fordon i Storbritannien. Vi är stolta över de högkvalitativa produkter som är utformade av människor som i första hand har kunskap om lastbilsbranschen och vet vad som behövs och vad som fungerar.

Vi är stolta över den höga service vi ger våra kunder och att ständigt flytta fram gränserna och att garantera deras behov tas om hand.

Eftersom kapellsystem är vårt affärsområde kan vi alltid anpassa produkter till specifika behov – med innovationer i centrum för våra produkter som vi alltid vill förbättra.

Quality_Home

Kvalitet

Våra produkter är handgjorda av Transcover i Storbritannien enligt högsta möjliga standard. Vi tar tid att se till att våra produkter inte bara är robusta och funktionella, utan även ytbehandlade för att hålla och monterade för att överleva.

Service_Home

Service

Vi vill inte bara att våra kunder ska komma tillbaka, utan även att de ska förmedla positiva kommentarer om vår verksamhet till andra i branschen. För att säkerställa detta, säljs och installeras våra produkter av människor som bryr sig och förstår dina behov. Vi följer även upp och ser till att allt fungerar som det är tänkt för att kunna försäkra våra kunder om vår ärlighet och integritet i alla lägen.

Innovation_Home

Innovation

Som tillverkare och pionjärer inom automatisk täckning har Transcover tillbringat många år med att anpassa, förbättra och uppfinna nya täckningssystem för olika internationella marknader och lagstiftningar.

Många av våra nu välkända elsystem, reläskydd, fjäder-teknologier och innovativa designer har skapats och tagits fram till marknaden av Transcover.